ABK har inngått avtale med Trysilhusgruppen

ABK har inngått avtale med Trysilhusgruppen

ABK har inngått avtale med Trysilhusgruppen AS om leveranse av avtrekksvarmepumper til deres leilighetsprosjekter. Avtalen er en formalisering av et samarbeid som strekker seg tilbake til januar 2012.

Trysilbygg AS har siden januar 2012 installert mer enn 250 stk. NIBE F470 avtrekksvarmepumper i sine nybygg.

«Erfaringene er svært gode både hva gjelder installasjon og brukererfaring. En formalisering av samarbeidet vil skape trygghet og langsiktighet for begge parter», sier Henrik Dahlén, Produksjonsleder i Trysilbygg AS.

 «Avtrekksvarmepumpen fra NIBE løser behovet i våre leiligheter for oppvarming, varmtvann og balansert ventilasjon. Den tar lite plass og er kostnadseffektiv. NIBE passer derfor inn i vårt standardiserte konsept hvor vi bygger leiligheter med god kvalitet, mye for pengene og forutsigbarhet.»

OM NIBE F470 avtrekksvarmepumpe

NIBE F470 er en komplett avtrekksvarmepumpe som gjenvinner energi via avtrekksluften og gir tilbake varme, varmtvann, balansert ventilasjon og forvarmet tilluft til bolig. F470 er spesielt utviklet for å kunne klare byggekravene for nye boliger, og kan dekke energikravene i TEK10.

  • NIBE F470 passer både for nyinstallasjoner og oppgradering av eksisterende varmeanlegg. 
  • Varmepumpen kan brukes i lavenergi-/passivhus, hvor det også ønskes fra- og tilluftsventilasjon i kombinasjon med energieffektiv tappevannsoppvarming.
  • Passer for boliger med boareal 90 – 200 m², og med vannbåren radiatorkrets eller gulvvarme.
  • NIBE F470 er kompakt (h2125mm x b600mm x d615), stilig og meget enkel å bruke.

 

Om Trysilhusgruppen AS

Trysilbygg er entreprenørselskapet i konsernet Trysilhusgruppen AS og bygger boliger for Trysilhus. Trysilhus har siden oppstarten i 1993 levert mer enn 1850 boliger til kunder i det sentrale Østlandsområdet.

Kontaktpersoner