Vi overtar Variant VVS

Særlig Variant VVS sine produkter for distribusjon av vannbåren varme vil utfylle våre leveranser av luft-vann- og væske-vann-varmepumper.

abk-as-kjøper-variant-vvs.jpg

Tønsberg-bedriften Variant VVS Norge er særlig kjent for sine produkter innen distribusjon av vannbåren varme.

– De utfyller våre leveranser av luft-vann- og væske-vann-varmepumper på en god måte. Spesielt interessant er de innovative tekniske sentralene, som holder høy kvalitet, sier Kristensen. Som en del av overtakelsen får også ABK-Qviller agenturet for den sveitsiske varmepumpeprodusenten CTA.

– De vil supplere våre NIBE-produkter godt, sier Kristensen. Han trekker frem gulvarmesystemer, radiatorer, vannfiltre og automatikk som andre viktige produktområder i Variant VVS. 

Salgsansvarlig for vannbåren varmedistribusjon i ABK-Qviller, Petter Hagen, har mye positivt å si om at ABK-Qviller leverer alt av produkter og kompetanse til varmeannlegg på et sted.

– Den beste løsningen

Åtte ansatte fra Variant VVS blir med videre, blant dem Kjell Jensen som startet selskapet.

– Det var den beste løsningen for mine ansatte og for mine trofaste kunder og leverandører gjennom snart 30 år. Vi kommer til en profesjonell bedrift som vil utvikle mitt firma som en avdeling i ABK-Qviller, sier han. De åtte ansatte fortsetter med arbeidsplass på Barkåker Næringspark utenfor Tønsberg. 

– Jeg ønsker at vi skal nå de målene vi hadde som selvstendig bedrift, men nå innenfor ABK-Qviller-systemet, sier Jensen.

Høyt kunnskapsnivå

Kristensen framhever både kompetanse og produkter som viktig for videre utvikling av Variant VVS.

– Variants ingeniører holder høyt kunnskapsnivå og har tatt frem både gode produkter og gode løsninger. Med overtakelsen ønsker vi å tilføre kundekontakter og skape vekst, samtidig som vi kan tilby våre kunder bredere produktpakker, sier han.