Om oss

ABK-Qviller leverer klimavennlige, energismarte løsninger for oppvarming og klimatisering av boliger og næringsbygg.

din-partner-for-energismarte-løsninger.jpg

Vi er Norges største distributør av varmepumper, varmeopptak, aircondition og befuktning. I tillegg har vi spesialisert oss på moderne systemer for effektiv varmefordeling i bygg. Vi har også en egen avdeling for anleggssektoren hvor vi leverer topp moderne utstyr relatert til vannforsyning, energiopptak – og horisontalboring i tillegg til fundamentering.

Å utnytte energi effektivt er viktig for virksomheter og individer som ønsker å redusere klimaavtrykket sitt. ABK-Qviller skal – med engasjement og grundighet – bidra til redusert bruk av energi for et bedre miljø og god lønnsomhet for individer, kunder og samfunn. Gjennom å tilby det beste innen bærekraftige og fremtidsrettede løsninger skal vi være en sterk bidragsyter til det grønne skiftet.

Effektiv utnyttelse av fornybar energi

For å dekke et økende behov for energi må vi sørge for å bruke mindre – eller smartere. Våre varmeløsninger utnytter naturlig lagret solenergi fra luft, jord, sjø eller fjell. Det gir bedre miljø, bedre inneklima og forutsigbare og lave energikostnader for hjem og virksomheter. Årlig leverer vi nye varmepumper som anslagsvis gir en gjennomsnittlig energieffektivisering på rundt 150 GWh. Dette tilsvarer energiforbruket til hele 10.000 boliger!

En solid partner

Vi er sammen for noe større. Derfor skal vi være der for våre samarbeidspartnere. Våre kunder er faghandlere og entreprenører, og vi leverer ikke bare enkeltprodukter, men er en solid partner på alt fra innsalg, systemutvelgelse, prosjektering og tilbud, dokumentasjon, oppstart og support. Fornøyde kunder er våre viktigste ambassadører. De er vårt kvalitetsstempel og et synlig bevis på at vi gjør ting riktig. Sammen sørger vi for at omgivelsene ser verdien i å investere for fremtiden.

ABK-Qviller er 100 % eid av det svenske selskapet NIBE Industrier AB. NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper.

I Norge er det ABK-Qviller som er importør av og representant for NIBEs produkter. Det gjør at vi kan trekke veksler på den solide kompetanse vårt svenske morselskap har opparbeidet seg. Det gjør oss enda bedre – og kommer våre kunder til gode.

NIBE leverer blant annet avtrekksvarmepumper og alle typer varmepumper for vannbåren varme: bergvarmepumper (væske/vann) og luft/vann-varmepumper.

ABK-Qviller er medlem av NOVAP, Norsk Varmepumpeforening. På NOVAP sine sider varmepumpeinfo.no, finner du alt av nøytral og uavhengig forbrukerinformasjon om varmepumper.

Alt du trenger på ett sted – rask hjelp der du er

Det skal lønne seg å samarbeide med ABK-Qviller. Våre produktpakker er testet ut og kvalitetssikret. Fra vårt 11 000 m2 store logistikksenter i Oslo lagerfører vi over 6000 produkter og reservedeler. 

Kundekontakt gjøres best lokalt – i tillegg til vårt hovedkontor i Oslo finner du oss på 7 sentrale steder i Norge. Vi er opptatt av at du enkelt og raskt skal få de produktene du trenger, når du trenger dem. Like viktig er det at du får svar og råd når du trenger dem også. Siden starten i 1991 har vi tatt steget fra å være entreprenør til å bli distributør med høy tverrfaglig kompetanse gjennom 110 dyktige medarbeidere. Våre regionskontorer har vi i Hamar, Bergen, Trondheim, Stavanger, Larvik og Bodø.

Beredskapstelefon

Ved nødstilfelle utenom åpningstid kan vi nåes på beredskapstelefon +47 2303 9800.