Support

Vi tilbyr teknisk support på web og telefon, samt bistand ute i felt.

support.jpg

Vår avdeling for support er høyt verdsatt blant våre kunder og ansatte. De er en iherdig gjeng som jobber for at du skal få hjelp når du trenger det.

Entreprenørsupport

Vår avdeling for entreprenørsupport bistår entreprenører, installatører, forhandlere og profesjonelle anleggseiere med periodisk forebyggende vedlikehold, bistand i felt, reparasjoner og i noen grad montering. Gjennom samarbeidende entreprenører tilbyr vi landsdekkende tjenester i felt der hvor utstyret er montert.

Teknisk support

For å supportere våre profesjonelle kunder med kompetanse om våre produkter har vår avdeling for innesupport høy tilgjengelighet og stor kapasitet. ABK-Qvillers kunder skal være trygge på at bistand alltid er tilgjengelig. Vi har telefonvakt med utvidede åpningstider i høysesong for bedre å kunne bistå våre kunder i felt. I tillegg har vi utviklet vår egen saksregistrering på nett, hvor det er enkelt å melde inn henvendelser når som helst. Slik sparer vi deg for telefonkø og unødvendig tidsbruk.

Beredskapstelefon

Ved nødstilfelle utenom åpningstid kan vi nåes på beredskapstelefon +47 2303 9800.

Tilbyr kursing

Supportavdelingen tilbyr også kurs for installatører, teknikere og montasjepersonell i egne lokaler på Brobekk i Oslo, men også i områdene rundt våre regionskontorer. Les mer om våre kurs.