Møt oss på Bygg Reis Deg

Endelig er det messe igjen, og vi skal selvfølgelig stå på stand! Bygg Reis Deg er en av de viktigste møteplassene for bygg-, bolig- og anleggsbransjen. Last ned gratis billett og kom innom standen for en hyggelig prat.

Vi gleder oss til å møte både nye og kjente fjes, og håper så mange som mulig har anledning til å komme innom stand B01-36. Vi har med oss et utvalg av flotte varmepumper, radiatorer og andre spennende produkter, så her er det noe for enhver smak.

Bygg Reis Deg_messestand_ABK_Qviller.PNG


Her finner du oss

På 140 m2 skal vi stille ut et bredt sortiment for bolig og næring med kjente merkevarer som Toshiba, Samsung og NIBE med mer. Du finner oss i hall B på stand B01-36.

Gratis inngang til messa

Ta pulsen på markedet, og skap nye bekjentskap og samarbeidspartnere. Messen samler over 500 utstillere fra hele næringen og over 40 000 bygg-interesserte. Det koster ingenting å delta.

Last ned gratis billett

Ser vi deg i løpet av uken?

Morgenpuls

Få med deg siste nytt. Vår salgsdirektør, Andreas Kvamme sender «live» fra standen. Har du ikke mulighet til å delta fysisk, er det en fin anledning til å få med deg litt av Bygg Reis Deg på Morgenpuls.

 

Praktisk info

 • Når: 20. - 23. oktober 2021
 • Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
 • Åpningstider:
  Onsdag 20. oktober: 09-18
  Torsdag 21. oktober: 09-20
  Fredag 22. oktober: 09-18
  Lørdag 23. oktober: 09-18

Last ned gratis billett