Aktivitetsåret 2023 – Bygg Reis Deg, Boligmessa og mye, mye mer!

2023 nærmer seg slutten, og det har vært et innholdsrikt år på aktivitetsfronten. Vi har deltatt på messer, utstillinger og bransjetreff rettet både mot faghandler og sluttbruker.

IMG_5516.JPG

Året startet med bransjetreff på Varmepumpekonferansen, Norsk Kjøleteknisk møte, og Nordnorske VVS-Dager, samtidig som vi har hatt mye fokus på Boligmessene og ikke minst Bygg Reis Deg mot siste halvdel av året. 

-Vi ser stor nytte av å delta på uformelle møteplasser hvor fag står i fokus, i tillegg til de større messene hvor vi får frontet større deler av sortimentet vårt, forteller messe- og eventkoordinator Ailin Toften 

Nytt og spennende sponsorat i vente 

Med merkevaren Toshiba Varmepumper har vi hatt gleden av å sponse Team Dagali i et par sesonger, og den store aktiviteten i år var å være til stede da startskuddet gikk for årets Finnmarksløp.  

På Finnmarksløpet hadde vi daglige seminarer med regionsansvarlige fra de ulike lokasjonene våre, markedsavdelingen og ikke minst årets sponsorobjekt fra Team Dagali, Ralph Johannessen. 

- Det ble noen opplevelsesrike dager i Alta! For 2024 jobbes det med et nytt og spennende sponsorat, avslører Toften. 

Boligmesser over hele landet 

ABK-Qviller har de siste årene stilt med stand på alle Boligmessene over hele landet, gjennomsnittlig 18 messer i året. Vår intensjon med deltakelse her er å tilrettelegge for en god salgsplattform for våre lokale faghandlere, samtidig bygge merkevarekjennskap gjennom et gjenkjennelig konsept og tilstedeværelse.  

I tillegg til Boligmessen deltok vi for andre år på rad på Hyttemessen som også er rettet mot forbruker. Her frontet vi merkevaren Toshiba og ettersom Toshiba sine varmepumper er tilpasset nordiske forhold er de perfekte til hytta i nord så vel som sommerhuset i sør. Disse arenaene fortsetter vi å være til stede på fremover. 

Møteplasser for alle 

Spesielt hyggelig er det når vi har mulighet til å skape møteplasser for våre dyktige faghandlere. I år har vi hatt arrangementer med fokus på NIBE, Toshiba og TTM. 

Med god bistand fra NIBE Sverige arrangerte vi for andre året på rad NIBE ROADSHOW. En trailer full av produktnyheter kjørte til 6 lokasjoner rundt i landet. Våre lokale representanter bød på lunsj og det ble mange gode samtaler.   

Det ble to innholdsrike dager med fag og fest i september for våre luft-luft forhandlere. Anledningen var verdenslansering av nyheten Daiseikai 10 ASK og Kontur, hvor representanter fra Toshiba Japan og Hellas tok turen. Vi ønsket å gjøre ordentlig stas på våre kunder og vise at vi setter pris på samarbeidet.  

For våre kunder som jobber med vannbårne systemer kom TTM til Norge og holdt presentasjon på regionskontorene. Vi setter pris på leverandørenes ønske om direkte kommunikasjon og at de investerer tid i å skape fysiske møteplasser sammen med oss.  

180 kvm på Bygg Reis Deg 

Årets store messe var Bygg Reis Deg - en messe både for sluttbruker og faghandel. En stand på hele 180 kvm ble en flott møteplass for kunder, sluttbrukere og egne ansatte. 

Annet vi har hatt gleden av å delta på i 2023 er Energiteknisk konferanse, Boligkonferansen, Fagdager Rørkjøp, Konekta fagdager, VVS Norge kompetansedager, VVS-Eksperten, Driftskonferansen, Fagmesse Haugesund, Ventistål Arena, VVS Eksperten Kick-off og regionsmøtene til Rørkjøp.  

- Planleggingen for 2024 er i full gang, og det blir et spennende år med masse aktivitet, avslutter Ailin Toften.