Fra Anlegg til Infra

29. januar endrer ABK-Qvillers avdeling Anlegg navn til ABK-Qviller avdeling Infra. Anleggsavdelingen har i over 15 år levert og supporter brønnborere med det meste av materiell til den daglige driften.

nyhetsbrev infra.png

- Navneendringen er en naturlig følge av utvidet produktspekter, større kundegrupper og for å redusere antall henvendelser som havner feil i vår organisasjon. Derfor heter vi fra nå av Infra, forklarer leder for avdeling Infra, Ronnie Kristensen. 

ABK-Qviller Infra skal fortsette å levere et bredt spekter av boreutstyr, og produkter til energibrønner, isolerte rør, kjemikalier til vannbrønner, miljøbrønner, fundamentering og spesialboring. Vi har 3000 artikler fordelt på nesten like stort areal (2700m2) og bistår i mange spennende prosjekter innen infrastruktur, anlegg- og boligbransjen. I vår kundeportal på nett finner man en totaloversikt og dokumentasjon over alle produktene vi leverer. Som innlogget kunde vil også priser og lagerstatus være tilgjengelig. Alt dette døgnet rundt. 

- Rask levering og tilgjengelighet i både varer og kompetanse er det viktigste. Vi ønsker å være innovative, tilgjengelige og løsningsorienterte i alle ledd fra produktsortiment, levering av tjenester og ikke minst support til de som trenger det, forteller Kristensen. 

Les mer om avdeling Infra her!