Clivet-Midea - Europas første splitt-aircondition med naturlig kuldemedium.

Nå lanserer ABK-Qviller AS, i samarbeid med Clivet-Midea, Europas første splitt aircondition med naturlig kuldemedium, R-290 propan. Dette er en miljøvennlig og innovativ maskin som er energieffektiv og rangerer i øverste energiklasse for komfortkjøling.

Clivet-midea-aircondition-med-propan.pngStolte av å være først på markedet

- Vi i ABK-Qviller har lang og god erfaring med det naturlige kuldemediet R-290, både fra små og store systemer. Spesielt i klimakjøleapplikasjoner ser vi en lys fremtid for naturlige kuldemedier, også i splitt-markedet. Vi er svært stolte av å være først på markedet med dette innovative produktet, forteller administrerende direktør i ABK-Qviller, Daniel Mark Kristensen.

Clivet-Midea er tilgjengelig som høy veggmodell. Anlegget inneholder 380 gram propan, men montering er i praksis lik systemer med R-32 kuldemedium. Det anbefales at innedelen monteres i rom på minimum 17 m² og det er også krav til høyde over gulv.

Vil du vite mer om produktet? Klikk her!

Loading image...

Behovstyrt kjøleeffekt med inverterstyrt kompressor 

Produktet har en nominell kjølekapasitet på 3,5 kW. Med inverterstyrt kompressor vil kjøleeffekten variere og tilpasses etter kjølebehovet. Den leveres med varmepumpefunksjon, men er foreløpig ikke utviklet eller tilpasset for nordiske forhold, og har ikke fabrikksmontert varmekabel.

Airconditionsystemet er energieffektivt og rangerer i energiklasse A+++  for komfortkjøling.

Clivet Midea ligger til salg i vår nettbutikk for påloggede brukere.

Les mer om tekniske spesifikasjoner her!

 

Blue Angel-etikett for spesielt miljøvennlige produkter

Det nye produktet fra Clivet-Midea er i tråd med ABK-Qvillers visjon om å bidra til det grønne skiftet, og forminske miljøavtrykket til både hjem og virksomheter. Maskinen er hedret med en Blue Angel-etikett som tyske myndigheter tildeler spesielt miljøvennlige produkter. Energimerke i mildere europeisk klima er A+++ i kjølemodus og A++ i varmemodus. Propan R290 har en GWP-verdi på kun 3, sammenlignet med en verdi på 675 for R32 og verdi 2088 for R410A.

Du finner mer informasjon og tekniske data på hjemmesidene til www.abkqviller.no.

Om oss

ABK Qviller er Norges største distributør av varmepumper, varmeopptak, aircondition og befuktning. De er spesialisert på moderne systemer for effektiv varmefordeling i byggene. I tillegg har de en egen avdeling for anleggssektoren hvor de leverer utstyr relatert til vannforsyning, energiopptak – og horisontalboring i tillegg til fundamentering.

Om Clivet

Italienske Clivet inngår i Midea konsernet som er verdens største produsent av aircondition.

Fra Clivet distribuerer ABK-Qviller vannkjølemaskiner, vannbårende varmepumper og viftekonvektorer.