Fra nå av er vi ABK-Qviller AS!

Selskapene ABK AS og Theodor Qviller AS fusjonerer og skifter navn til ABK-Qviller AS.

Nå-er-vi-ABK-Qviller.jpg

Samlet blir vi nå 125 heltidsansatte med en årlig omsetning på over 600 millioner kroner. ABK-Qviller AS er en del av NIBE Industrier AB med 16.600 ansatte og 22 milliarder kroner i omsetning.

7500 lagerførte produkter

Qviller har historisk sett levert mest til aktører innen ventilasjon- og kuldebransjen, mens ABKs største kunder finnes blant rørleggere, entreprenører og elektroinstallatører. Etter at ABK AS ble slått sammen med varmedistributøren Variant VVS i 2018 og nå fusjonerer med Qviller, kan du som kunde av ABK-Qviller velge blant 7.500 lagerførte produkter og reservedeler distribuert fra vårt 10.000 kvadratmeter store lager på Brobekk i Oslo.

Litt om selskapene

Qviller ble etablert i 1948 og er en erfaren og profilert distributør av utstyr for klimakjøling, befuktning, avfuktning og varmepumper. Foruten distribusjon av SAMSUNG varmepumper og aircondition, har suksessen vært stor innen adiabatiske kjølesystemer og befuktere fra CONDAIR. Etterspørselen etter TQC condensing units og små tradisjonelle kjøleprodukter fra AIRWELL er fortsatt god.

ABK AS ble etablert i 1990 av undertegnede, og er en ledende distributør av varmepumper og klimakjølesystemer av alle typer, størrelser og kompleksitet. Av merkevarer er NIBE og TOSHIBA mest profilert, men distribusjonen inkluderer produkter fra mer enn 60 forskjellige produsenter – de fleste europeiske, men også asiatiske og amerikanske. De siste årene har suksessen med større varmepumper og klimakjølesystemer med naturlige kuldemedier fått mye oppmerksomhet.

ABK drifter også en one-stop-shop for brønnborere som er aktive innen energiboring, vannforsyning og fundamentering.

Veien videre

ABK-Qviller vil fortsette å være godt synlige for beslutningstagere og brukere, og våre produkter og tjenester skal fortsatt selges til faghandlere, entreprenører og vvs-grossister. Ansatte i ABK-Qviller har høy kompetanse og bistår med valg av løsninger, kalkulasjoner, innsalg, utstyrspakker og teknisk support også i felt. Du kan kontakte oss via regionskontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Bodø, Hamar eller Tønsberg.

I et marked som i økende grad vektlegger bærekraftige, energieffektive løsninger, er ABK-Qviller godt rustet for fortsatt vekst. Vi ønsker både gamle og nye kunder, leverandører og samarbeidspartnere velkommen!