Toshiba premiert med IEEE Milestone plakett

Toshiba ble i september 2020 premiert med IEEE Milestone-plaketten. Premien tildeles Toshiba for å utvikle og masseprodusere verdens første inverter split air conditioner for bolig og næringsbygg.  

The Institute of Electrical and Electronics Engineers anerkjenner denne bragden som en milepæl innen feltene elektro- og elektronikkteknikk. Seremonien og overrekkelsen av plaketten ble gjort hos Fuji Operations i Fuji City.  

- I disse urolige tider er det enda viktigere at vi kommer sammen, og anerkjenner prestasjonene og bidragene til våre kolleger innen ingeniør- og teknologifaget. IEEEs kjerneformål er å fremme teknologisk innovasjon til fordel for menneskeheten. De betydelige prestasjonene til Toshiba i å utvikle og masseprodusere verdens første inverter split air conditioner for bolig og næring, har ført til utstrakt bruk, forbedret komfort og energieffektivitet over hele verden, sa Toshio Fukada, tidligere president i IEEE. 

Sjekk ut den nye luft-luft varmepumpen Toshiba Signatur!

Et kvalitetsstempel 

ABK-Qviller er stolt distributør av Toshiba-produkter. IEEE Milestone-prisen setter enda et kvalitetsstempel på luft-luft varmepumpene fra denne leverandøren.  

Inverterteknologi mer energieffektivt 

Varmepumper med inverter og trinnløs regulering er mer energieffektive, gir jevnere temperatur og høyere komfort. Samtidig har de lengre levetid siden man slipper mange start og stopp på kompressoren. Alle Toshibas luft-luft varmepumper er inverter-styrte. 

De inverter-styrte klimaanleggene for bolig ble introdusert i 1980 og ble senere videreutviklet for kommersielle bygg i 1981. 

Vil du vite mer om nyheter fra Toshiba? Sjekk ut Signatur!