Styrker ledende posisjon med ny inverterstyrt bergvarmepumpe

Styrker ledende posisjon med ny inverterstyrt bergvarmepumpe

Med nye NIBE F1155/F1255 har NIBE totalt seks ulike inverterstyrte bergvarmepumper og det bredeste sortimentet på markedet. Den nye mellomstørrelsen dekker et klart behov innen rehabilitering og nybygg.

Bergvarmepumpe, interverstyrtFor 10 år siden var NIBE først på markedet med en inverterstyrt bergvarmepumpe. 10 år senere lanserer nå NIBE en ny inverterstyrt bergvarmepumpe, NIBE F1155/F1255 i mellomstørrelsen 3-12 kW. Med dette tilskuddet har NIBE nå inverterstyrte bergavarmepumper i tre størrelser (1,5-6 kW, 3-12 kW og 4-16 kW), og alle leveres med eller uten integrert varmtvannsbereder. 1,5-6 kW og 3-12 kW leveres både i 3 x 230 V og 400 V (3-fase+0), mens 4-16 kW leveres i 400 V (3-fase+0).

Etterspørselen og behovet for en inverterstyrt bergvarmepumpe i denne størrelsen er stort blant mellomstore boliger både ved rehabilitering og nybygg.

Nye NIBE F1155/F1255 utnytter gratis, fornybar energi lagret i grunnen på en stille og effektiv måte og sørger for et behagelig og sunt inneklima. Varmepumpen kan kobles til internet via NIBE Uplink for ekstern styring og kontroll, uansett hvor man befinner seg.

ABK-Qviller og NIBE har store forventninger til salget av den nye modellen. Salgssjef for NIBE i ABK-Qviller, Kent Willén, kan fortelle om stor interesse fra sine kunder.

Vil du vite mer om våre produkter?

Vil du å bli forhandler, eller ønsker du mer informasjon om våre produkter, ta kontakt med en av våre regionsansvarlige i ditt distrikt:

Ragnhild Tjore
Regionsansvarlig Vestland
Arve Moksnes
Regionsansvarlig Møre og Romsdal og Trøndelag
Gøran Andersen
Regionsansvarlig Innlandet
Knut Bakke-Soleng
Regionsansvarlig Nordland, Troms og Finnmark
Pål L. Thomassen
Regionsansvarlig Rogaland
Morten W. Freyer
Regionsansvarlig Vestfold og Telemark