Luftbefukting

Vi har Norges største utvalg av produkter for befukting, og kan tilby optimale løsninger for alt fra museer og kirker til forretningsbygg og industri.

luftbefukting.jpg

Riktig luftfuktighet er viktig for godt inneklima, enten målet er å gi godt arbeidsmiljø for ansatte eller beskytte verdifulle gjenstander, eller produkter som trelast, grønnsaker og frukt. Forskning viser at optimal relativ luftfuktighet er 40 til 60 %.

ABK-Qviller har luftbefuktere basert på ulike prinsipper for befukting: Dampbefuktere, forstøvingsbefuktere, hybridbefuktere og fordunstingsbefuktere. Du kan velge løsninger som befukter direkte i rommet, eller som befukter via ventilasjonsanlegg.

Vi leverer også luftavfuktere.

Vi tilbyr en rekke høykvalitets befuktere fra sveitsiske Condair

  • CONDAIR RS: Dampbefukter med varmeelement og patentert kalkoppsamler som gjør at den virker uansett vannkvalitet
  • CONDAIR CP3 MINI: Dampbefukter for direkte befukting i rommet eller via ventilasjonsanlegg
  • CONDAIR EL: Dampbefukter med elektrodeoppvarming som gir pålitelig befukting
  • CONDAIR DL: Hybridbefukter. Condairs toppmodell innen adiabatisk befukting i ventilasjonsanlegg. Kan benytte vannbåren energi
  • CONDAIR ME: Et prisgunstig adiabatisk befuktersystem som plasseres i ventilasjonsaggregater. Befukteren baserer seg på fordunstning. I tillegg kan denne modellen benyttes som adiabatisk kjøling

Vi tilbyr også en rekke forstøvningsbefuktere fra Defensor

  • PH 15 og PH 28: Mobil luftbefukter og luftrenser. Kan leveres med vanntank eller for nettvannstilknytning. Renser også luften for forurensninger via det effektive Quattro-filteret.
  • 505, 3001, ABS3: Kompakt og solid bygget luftbefuktere for bruk i trelastlager, produksjonslokaler og grønnsaks- og fruktlager. Kan leveres for nettvannstilkobling.