Condair CP3 Mini dampbefukter

For direkte rombefuktning eller via ventilasjonsanlegget. Utmerket for bruk i bolig og kontorer.

condair-cp3-mini-luftbefukter.jpg

Materialer av høy kvalitet, utprøvd elektronikk og godt håndtverk sørger for driftsikker luftbefuktning, og lang og feilfri levetid på maskinen.

For direkte rombefuktning eller via ventilasjonsanlegg

CP3-mini leveres med innebygget vifte for direkte rombefuktning, eller med uttak til dampslange for befuktning i ventilasjonskanal.

Vann og strømtilkoblinger er plassert inne i befukteren. Et slangesett er tilgjengelig som tilbehør, slik at Condair CP3mini kan tilføres vann og strøm via veggen den er montert på.

Flere museer, butikker og kontorer velger denne luftbefukteren på grunn av dens enkle design, uten synlige vannrør og elektriske kabler.

Velikehold: Sikkert og raskt

Det eneste vedlikeholdet som kreves er skifte av dampsylinder. Prosessen er enkel: Fjern dekselet, ta ut sylinderen, sett inn en ny sylinder og lukk dekselet. Elektronikken og alle strømførende komponenter er beskyttet mot vannsøl og berøring bak et eget deksel. 

Brukervennlig

Det store LCD-displayet viser all nødvendig informasjon: driftsmodus, gjeldende innstillinger, selvdiagnostikk og eventuelle feilmeldinger. 

Hvis du vil endre innstillinger eller kontrollere serviceintervaller, følger du bare instruksjonene i displayet. 

Trådløs kontroll

Condair CP3 Mini kan leveres med luftfuktighetssensor som tilbehør. Den batteridrevne sensoren måler luftfuktigheten i rommet og sender avlesningene trådløst til maskinen. Slik kan Condair CP3 Mini automatisk tilpasse seg etter behov.