Defensor mobile luftbefuktere og luftrensere

ABK-Qviller lagerfører mobile luftbefuktere og luftrensere fra Defensor. Luftfukterne er fleksible og egner seg for store og små rom.

Defensor mobile luftbefuktere og luftrensere.jpg

Defensor PH 15 og 28 luftbefuktere er benyttet i en rekke av Europas meste kjente museer og kirker for å bevare uerstattelige kunstgjenstander. Typiske bruksområder er også kirker, lagerrom, musikkinstrumentforretninger og sigarbutikker.

Bevar luftfuktigheten året rundt

I løpet av sommermånedene er det sjelden at den relative fuktigheten innendørs beveger seg utenfor 50 – 65 %-området. Om vinteren når varmen slås på er den relative fuktigheten ofte så lav som 15 – 25 %. Dette er tiden på året hvor luftbefuktning er vitalt for å unngå at verdifulle malerier, skulpturer, bøker, møbler, kirkeorgler og likende får skader på grunn av den lave fuktigheten i rommet.

I tillegg til å befukte rommet sørger også Defensor PH15 og PH28 for at luften blir renset for luftforurensninger via det effektive Quattro-filteret.

Mobile befuktere med ekstra fleksibilitet

Med Defensor får du også mikroprosessorkontroll med brukervennlig programmering for instilling av relativ fuktighet, viftehastighet og timerfunksjoner. Maskinene kan leveres med vanntank eller for nettvannstilknytning.

mobil-befukter-defensor-vanntank.jpg

Luftbefukting for ulike behov 

Defensor PH15 leverer opptil 1,7l/t med luftfuktighet med kun 72 W strømtilførsel. Den er ideell for rom opptil 580m³. Modellen fås med en avtakbar 20 liters vanntank. 

Defensor PH28 er en kraftigere modell som er ment for bruk i rom så store som 900m³ og leverer opptil 2,7l/t. Modellen fås med en stor 30 liters vanntank slik at du ikke trenger å etterfylle vann like ofte.