Condair DP avfukter for basseng

Avfuktingssystemer for innendørs svømmebasseng, velvære og behandlingsområder.

svømmebasseng-avfukting.jpg

Condair DP avfuktere finnes i en rekke størrelser og varianter for både små og store svømmehaller med kapasitet opptil 263 l/døgn.

Egenskaper ved produktet:

  • Effektiv avfuktning med resirkulerende luft
  • Energieffektiv
  • Støyfrie ventilatorer
  • Enkel montering
  • Kan kobles til kanaler – ved behov kan forsterket vifte med statisk trykk opp til 300 Pa bestilles

Reduserer driftskostnader

Condair DP avfuktere har den fordelen at de baserer seg på samme prinsipper som varmepumper gjør. Det betyr avfukteren i tillegg kan benyttes som et alternativ for oppvarming – både romoppvarming og oppvarming av basseng. Dette kan gi store reduksjoner i driftskostnader til varmesystemet.

Avfukter for bassengområder

Hvorfor installere et avfuktingssystem i et innendørsbasseng og svømmehaller? I innendørs bassengområder er det typisk høy grad av vannfordampning, særlig i forbindelse med høy romtemperatur. Det gir økt luftfuktighet og et trykksatt inneklima. Hvis fuktigheten ikke reguleres, kan det oppleves ubehagelig å oppholde seg i rommet. 

Det er også fare for at kondens på metallbeslag, yttervegger eller glassflater fører til mugg- og korrosjonsproblemer. I det lengste kan det føre til store skader på bygningsmassen.

Et effektivt avfuktingssystem som reduseres fuktighetsnivået sikrer et behagelig inneklima for besøkende og ansatte, samtidig som det bidrar til å holde bygget vedlike.