Luft-luft-varmepumper og klimakjøling til næringsbygg

Driftssikre, effektive og fleksible varmepumper fra Toshiba og Samsung dekker små og store varme- og kjølebehov i alle typer næringsbygg. Vi leverer også mobile kjølere og kondenseringsaggregater.

Loading image...

Toshiba

Toshibas luft-luft-varmepumper for næring er robuste og gir driftssikre løsninger tilpasset helårs kjøle- og varmebehov. De kan kombineres med mange ulike typer innedeler som enten monteres på veggen, i taket eller som en innebygd løsning. Flere innedeler kan kobles til samme utedel; se utvalg i nettbutikken vår.

  • Veggmodeller hvor flere innedeler knyttes til én utedel. De passer for større næringslokaler, forretninger og åpne kontorlandskap.

  • Fireveiskassetter som egner seg i lokaler med himling, sikrer diskré installasjoner.

Systemene kan enkelt bygges ut hvis varme- og kjølebehovet øker. Toshiba har også større VRF-systemer som egner seg både for små og store næringsbygg hvor det er ulike temperatursoner.

Via tredjepartsleverandører er det utviklet flere unike løsninger som utvider bruksområder:

  • Toshiba DX-løsninger hvor utedeler tilknyttes kjøle-varmebatteri i byggets ventilasjonssystem. En rekke varianter er tilgjengelige. 

  • Toshiba Airzone passer godt for kontorbygg med cellekontorer hvor hvert kontor individuelt kan styre temperaturen.

  • Toshiba Aerotempere benyttes i lagerhaller, idrettsarenaer, verksteder, driftsbygninger i landbruket eller andre typer bygg som er utsatt for røff behandling.

  • Toshiba Rackkjøling er en god og rimelig dataromskjøling hvor rommet deles i en varm- og en kald sone.

Loading image...

Samsung

Samsung har en rekke elegante, innovative og effektive løsninger som egner seg for ulike typer næringsbygg, blant annet:

  • 360 ° rundtblåsende tak-kassett er ideell for større arealer eller hvis det bare er ønskelig med et rundt design. Leveres som single-splitt i størrelser fra 7 til 14 kW nominell effekt.

  • Den patenterte Windfree™-serien har en unik løsning for å levere trekkfri kjøling. Windfree™-modellene fås enten som veggmodeller, fireveis- eller enveiskassetter og kan brukes på single-splitt og multisplitt-systemer.

Samsungs DVM (VRF) løsning egner seg for større prosjekter hvor en utedel skal betjene en rekke innedeler. God tilgjengelighet fra lager i Nederland. 

Clivet Midea

Fra Clivet Midea lagerfører vi Europas første splitt aircondition med naturlig kuldemedium R-290 propan. Kjøleeffekten er på 3,5 kW. Leveres også med varmepumpefunksjon som fungerer godt i mildere norsk klima.  

Enheten er hedret med en Blue Angel etikett, som tyske myndigheter tildeler spesielt miljøvennlige produkter.

Les mer!

Mobile kjølere

ABK-Qviller lagerfører mobile kjølere fra Airwell. Produktene egner seg godt for å dekke akutte eller midlertidige kjølebehov.

Produktet krever ingen installasjon, og kommer i to størrelser med nominell kjøleeffekt på 2,6 kW og 3,5 kW. 

Les mer!

Kondenseringsaggregater

TQC kondenseringsaggregater er en rimelig, hurtig og enkel måte å erstatte eldre R22-maskiner på. De tilknyttes et kjølebatteri av DX-type, som er montert i ventilasjonsaggregatet eller direkte i ventilasjonskanalen, og benytter seg av R407C eller R134A kuldemedium og leveres i 230 V / 400 V / 3/50 Hz strømtilførsel.

Les mer!