Brønnboring og energiboring

ABK-Qviller Infra lagerfører et bredt spekter av boreutstyr og produkter for boring av drikkevannsbrønner og energibrønner. Les mer om dette her!

Alt til brønnboring

Vårt produktspekter omfatter blant annet borkroner og senkeborhammere, borerør, overganger, tilbakeslagsventiler, fôringsrør, trykkmansjetter og systemer for rørdriving og gjennomboring. Vi jobber med kjente leverandører innen brønn- og energiboring. Bl.a. Epiroc, Hyundai Everdigm, Wontech og RDT.

Borkroner til alle områder

Fra Epiroc er hver eneste borkrone er laget av en høyfast stållegering, maskinert med svært høy presisjon, varmeherdet til korrekt hardhet, kulebombet for ytterligere motstand mot fatigue. Til slutt monteres det stifter av tungstenkarbid. Alt dette for å sikre absolutt beste levetid og produksjon. 

De finnes i ulike utførelser for ditt behov:

  • Flatfront passer til harde og slitende formasjoner som granitt, hard kalkstein og basalt.

  • Speedbit kommer med ballistiske perifiristifter for økt produktivitet og passer godt til medium harde til harde masser som granitt, hard kalkstein og basalt. 

  • Convex front, ballistic fungerer godt til mykere eller medium harde steinmasser og ikke-slitende formasjoner. Høy gjennomstrømningshastighet på kalkstein, hard kalkstein og skifer.

  • Concave front, til medium harde til harde formasjoner som er mindre slitende og løst. Den gir forbedret kontroll over hullavvik, med et design som har større periferistifter og dobbel periferistift på 8". Passer til granitt, hard kalkstein og basalt.

  • Rocketbit er for eksepsjonell produktivitet når du skal bore i myke til medium harde masser. Denne borkronen har sfærisk plassering av ballistiske stifter for økt produktivitet under boringen. Fungerer godt på kalkstein og hard kalkstein.  

Borekroner fra epiroc.png

Vi leverer også borkroner fra Wontech og Drillking som bruker den nyeste teknologien for å produsere solid borutstyr for en rekke applikasjoner. 

Senkeborhammere og tilbehør

Vi har stabile og allsidige senkeborhammere fra Epiroc, Wontech og Everdigm med alt av tilbehør du måtte trenge til ditt prosjekt. 

Rocky-serien til Everdigm er noen av de mest vedlikeholdsfrie senkeborhammerene på markedet med få deler. Disse senkeborhammerene er svært allsidige, og har en rekke modeller for ulike bruksområder. Rocky-serien har alt fra stabiliserte senkeborhammere for rette borehull, med og uten forventil og chuck med styrevinger for enda mer kontoroll for rette borehull. 

Wontechs senkeborhammere passer godt til "snillere" boring som for eksempel ved rørdriving. Dette er stabile og allsidige borhammere som leveres med de vanligste skafttypene. Optimalt ved laverer lufttrykk. Kan bestilles med støtdempere for å forebygge skader fra vibrasjoner og slag.

Våre mest robuste og effektive senkeborhammere leveres av Epiroc og her kan man velge mellom en rekke varianter til ulike behov. 

Overhalinger og kontroll av borhammere utføres på ABK-Qvillers eget verksted.

Se hele sortimentet av senkeborhammere og tilbehør her!