Om ABK-Qviller Infra

ABK-Qvillers avdeling Infra leverer et komplett spekter av produkter for fundamentering, energibrønner og vannbrønner.

Loading image...

Stort produktsortiment for anleggsbransjen

ABK-Qviller avdeling Infra startet sin virksomhet med å levere energikollektorer for væske-vann-varmepumper. Vi har utviklet aktiviteten vår mot brønnborere og anleggsbransjen over flere år og har i dag et stort produktsortiment og høy tverrfaglig kompetanse.

Vi har totalt fem dedikerte ansatte som til sammen representerer ABK-Qviller Infra. Trenger du rådgivning eller bistand så tilbyr vi support og andre tjenester til bransjen.

Vi leverer produkter til brønnboring og energiboring, komplette systemer for varmeopptak, utstyr til miljø- og grusbrønner så vel som utstyr til fundamentering og spesialboring. Avdeling Infra leverer i tillegg alt av verktøy og innsatsmaterialer for å bore energibrønner og drikkevannsbrønner.

Se alle produkter innen Infra her!

Mer om våre produkter

Rask levering og tilgjengelighet i både varer og kompetanse har gitt ABK-Qviller Infra en sentral rolle i flere anleggsprosjekter. Med borutstyr har ABK-Qviller blitt en betydelig leverandør, og vi har solid kompetanse i alle ledd.

  • Avdeling anlegg leverer komplette systemer for varmeopptak, inklusiv kollektorer, kummer, ventiler, isolerte rør, PE sveisemateriell og kuldebærevæsker. Våre viktigste leverandører er Elplast+, Synco, TQ Fittings, Arex, Fusion Sweden, samt kuldebærere fra Swed Handling Chemicals og InnoGreenChem.

  • Vi tilbyr utstyr til miljø- og grusbrønner, med et komplett sortiment av PEHD-rør fra Rotek, rustfrie filterrør fra Stüwa og senkepumper til borebrønner fra Grundfos. Samt sand- og bentonitt-produkter for etterfylling og tetning. 

  • Som autorisert distributør av brønnboringsutstyr fra Epiroc, Hyundai Everdigm, Wontech og RDT, lagerfører ABK-Qviller et bredt spekter av produkter for brønnboring og energiboring.

  • Innen fundamentering og spesialboringer kan vi levere utstyr for fundamentering med borede peler. 

  • Avdeling Infra leverer alt av verktøy og innsatsmaterialer for å bore energibrønner og drikkevannsbrønner.

Våre tjenester

Vi tilbyr en rekke nyttige tjenester for kollektorer, borstål og senkepumper, som å sette og bytte kollektorer, trykkteste og lufte brønner, samt sveise PE-rør.

Tjenester og utstyr til anleggssektoren: 

  • Sette eller bytte kollektorer

  • Trykkteste og lufte brønner og brønnparker

  • Montere senkepumpeanlegg

  • Knekke(åpne), service og reparasjon av senkeborhammere 2-24’’

  • Sveising og legging av PE-rør fra brønn til kum og teknisk rom

Les mer om våre tjenester her!

 

Vi hjelper deg med prosjektering og tilbud. Helt uforpliktende!

For mer informasjon og bestilling gå til kontakt oss.