Nedsenkbare pumper

Vi leverer nedsenkbare pumper med høy virkningsgrad og god evne til å flytte store mengder vann uten å sløse med energien. Nedsenkbare pumper fra Grundfos er laget av korrosjons-bestandig, rustfritt stål, og er ideelle for kontinuerlig og periodisk drift for en rekke bruksområder, inkludert grunnvannsforsyning og trykkøkning.

grundfos-nedsenkbare-pumper-abk-qviller.pngHydraulisk design i verdensklasse

Grundfos har et bredt utvalg av nedsenkbare pumper for vannforsyning til hytter, bolig, gårdsbruk og industri. Med avansert hydraulisk design tilbyr disse senkepumpene høy effektivitet og beskyttelse mot tørrkjøring av motor. 

Vedlikeholdsfritt

Grundfos sin SQE-pumpe er en sofistikert, pålitelig pumpe for vannforsyning. Den er ideell for applikasjoner med 4" borehull. Den har lavt energiforbruk, tørrkjøringsbeskyttelse og mykstartfunksjon. Du kan enkelt oppgradere det til et komplett pumpesystem for konstanttrykk. SQE er praktisk talt vedlikeholdsfritt, selv i de mest krevende husholdningsapplikasjonene.

Se alle våre senkepumper her!

Mange kombinasjonsmuligheter

Takket være de mange kombinasjonsmulighetene i vårt sortiment, kan du som kunde få konfigurert det pumpesystemet som passer ditt prosjekt best mulig.

SQE-nedsenkbar grunnvannspumpe er en av de mest avanserte nedsenkbare pumpeløsningene for bruk i boliger. Utstyrt med en motor med permanent magnet og en innebygd frekvensomformer, muliggjør ytelsesjusteringer ved hjelp av kommunikasjon med en ekstern kontrollboks.

SQE har en frekvensomformer, som hjelper pumpen til automatisk å justere seg for å sikre konstant vanntrykk uavhengig av endrede krav, noe som eliminerer svak eller varierende vannforsyning og forbedrer komfort. SQE er levert som en alt-i-ett-løsning, så den er enkel å installere og bruke. Den er egnet for kontinuerlig og periodisk drift for en rekke bruksområder, inkludert grunnvannsforsyning og trykkøkning.

Grundfos senkepumper:

  • 3" er spesielt egnet til små borehull (større enn Ø 76 mm)
  • Konstant vanntrykk uavhengig av antall tappesteder
  • Mykstart-funksjonen gir økt levetid
  • Bredt spenningsområde som blant annet reduserer risikoen for overoppheting

Vil du vite mer om våre nedsenkbare pumper. Sjekk nettbutikken!

Ta kontakt med oss

På vårt eget verksted kan vi teste, kontrollere og reparere senkepumper. 

ABK-Qviller kan tilby nedsenkbare pumper fra alle våre landsdekkende regionskontorer. Kontakt oss for bestilling eller hjelp til å konfigurere det beste pumpesystemet for ditt prosjekt.

Kontakt oss her!