Luft-vann varmepumper fra NIBE

Luft-vann varmepumper fra NIBE

NIBE satser tungt på utvikling av luft-vann varmepumper og tilbyr både splitt- og monoblockløsninger. NIBEs luft-vann varmepumper er driftssikre og har høy effektfaktor og besparelse.

NIBE har et bredt spekter av luft-vann varmepumper for bolig og næringsbygg som utgjør komplette varme- og varmtvannssystem. Modeller med inverterstyring, drift helt ned til -25 °C, NIBEs brukervennlige styrepanel med igangkjørings-funksjon og Uplink for styring og kontroll via internett og app gjør NIBE til førstevalget hos våre installatører.

 

NIBE F2040 – vår bestselger

Bestselgeren NIBE F2040 er en inverterstyrt varmepumpe som kan redusere kundens energiforbruk til oppvarming med opptil 75 %, sammenlignet med elektrisk oppvarming. Dette er valget for alle huseiere som ikke vil eller kan bore en energibrønn på eiendommen.

Den leveres som en driftsklar enhet for tappevann, oppvarming eller kjøling, og krever ingen kjøletekniskmontasje.  NIBE F2040 er svært stillegående og kommer i størrelsene 8, 12 og 16 kW. Kombinert med NIBEs fleksible VVM 320 innedel utgjør den et komplett varme- og varmtvannssystem. NIBE 2040 leveres med NIBE Uplink for styring og kontroll av varmepumpen via Internett.

 • Ingen kjøleteknisk montasje
 • Utedel med kompakte mål
 • Ferdigmontert dryppanne med varmekabel
 • Kjølefunksjon
 • Lavt lydnivå
 • Stort utvalg av tilbehør for bl.a tappevannsproduksjon, spisslast, GSM-styring, modbuskommunikasjon, bassengoppvarming, aktiv kjøling, m.m.

 

NIBE F2120 luft-vann varmepumpe

Nye NIBE F2120 - SCOP på over 5,0!

F2120 er NIBEs helt nye inverterstyrte luft-vann varmepumpe med en årsvarmefaktor (SCOP) på mer enn 5,0.  Den nye modellen er utviklet for å levere under svært tøffe driftsforhold, hvor kravene til avriming og fjerning av kondensvann er høye.

NIBE F2120 gir svært høy energibesparelse og har et eksepsjonelt lavt lydnivå. Inverterstyringen sparer energi og gir mindre slitasje. For første gang er inverterstyringen kombinert med EVI (Economized Vapour Injection). EVI senker hetgasstemperaturen og øker samtidig den avgitte effekten. Dette er en viktig fordel, spesielt i næringsbygg med større effektbehov og i områder med lave utetemperaturer.

 • Ingen kjøleteknisk montasje
 • Opptil 65 °C turledningstemperatur, 63 °C ved -25 °C
 • Laveste driftstemperatur: -25 °C
 • Selvjusterende kontrollsystem for ekte ”plug-and-play”-installasjon
 • Kjøletemperatur ned til +7 °C
 • 3-fas-tilkobling for alle størrelser
 • Stillegående vifte med intelligent regulering - lydnivå: 53 dB (A)


NIBE F2120 er antatt tilgjengelig fra sommeren 2016.

 

Vil du vite mer om NIBEs luft-vann varmepumper?

ABK-Qviller er enerepresentant for NIBE i Norge og er ansvarlige for markedsføring og salg av produktene. Vil du å bli forhandler, eller ønsker du mer informasjon om våre produkter, ta kontakt med en av våre regionsansvarlige i ditt distrikt:

Ragnhild Tjore
Regionsansvarlig Hordaland, Sogn og Fjordane
Arve Moksnes
Regionsansvarlig Møre og Romsdal og Trøndelag
Gøran Andersen
Regionsansvarlig Oslo og Viken
Halvor Strand
Regionsansvarlig Hedmark og Oppland
Pål L. Thomassen
Regionsansvarlig Aust-Agder, Vest-Agder og Rogaland
John-Are Hestnes
Regionsansvarlig Nordland, Troms og Finnmark
Morten W. Freyer
Regionsansvarlig Vestfold og Telemark