Luft-vann varmepumper til bolig

Som Norges største tilbyr vi bredden av varmepumper. Vi leverer både luft-vann varmepumper med åpen kuldekrets med kuldeteknisk montasje, og lukket kuldekrets som ikke krever nødvendig sertifisering. I boligsegmentet for luft-vann fører vi varmepumper fra NIBE og Samsung.

NIBE-luft-vann-varmepumpe.jpg

Samsung luft-vann varmepumper

Samsung EHS er et rimelig og kompakt luft-vann-anlegg til oppvarming og klimastyring for boliger, hytter og små næringsbygg.

Varmepumpen er klargjort med innebygde komponenter som gir lite rørlegger- og elektrikerarbeid ved installasjon. Den er WiFi-kompatibel, har innebygget ekspansjonskar, sirkulasjonspumpe og backup heater på 4 kW.

Samsung EHS har høyeste energiklasse og driftsområde ned til -25 °C, og er en perfekt match for radiatorer, gulvvarme og varmtvann.

Sjekk ut Samsung EHS luft-vann varmepumpe.

NIBE luft-vann varmepumper

NIBE varmepumper er spesielt utviklet for nordiske forhold. Med nyeste teknologi og løsninger for smarthjem produserer varmepumpene varmt vann til oppvarming og forbruk. Det gir en lønnsom investering, enkel installasjon og høy besparelse, som er blitt svært godt mottatt av både installatører og forbrukere. NIBE luft-vann varmepumper er driftssikre, fleksible og har høy ytelse.

Monoblock

NIBE har bestselgende luft-vann-varmepumper i F2040 og F2120. Det er inverterstyrte varmepumper som kan redusere energiforbruket til oppvarming med opptil 75 % sammenliknet med elektrisk oppvarming. Dette er valget for alle huseiere som ikke vil eller kan bore en energibrønn på eiendommen. Disse varmepumpene er driftsklare enheter for tappevann, oppvarming eller kjøling, og krever ingen kjøleteknisk montasje. Det er varmekabel, dryppanne og varmeveksler i utedel.

NIBE har luft-vann varmepumper i størrelsene 6, 8, 12, og 16 kW. Kombinert med NIBEs fleksible innemoduler utgjør det et komplett varme- og varmtvannssystem med mulighet for trådløs styring for smarte hjem.

Splitt

NIBE SPLIT HBS 05 er en driftsklar ”Plug and Play”-enhet for tappevann, oppvarming eller kjøling. Den kombinerer en utedel av høy kvalitet med en innedel med NIBEs banebrytende teknikk til ett system for oppvarming, kjøling og varmtvann. Systemet bruker kuldemedium og har en svært høy effektfaktor. NIBE SPLIT leveres i 8, 12 og 16 kW.

Luft-vann varmepumper

Vil du vite mer?

Ta kontakt med våre salgsansvarlige for mer informasjon eller spørsmål.