Luft-vann varmepumper til bolig

Som Norges største tilbyr vi bredden av varmepumper. Vi leverer både luft-vann varmepumper med åpen kuldekrets med kuldeteknisk montasje, og lukket kuldekrets som ikke krever nødvendig sertifisering. I boligsegmentet for luft-vann fører vi varmepumper fra NIBE.

NIBE-luft-vann-varmepumpe.jpg

NIBE luft-vann varmepumper

NIBE varmepumper er spesielt utviklet for nordiske forhold. Med nyeste teknologi og løsninger for smarthjem produserer varmepumpene varmt vann til oppvarming og forbruk. Det gir en lønnsom investering, enkel installasjon og høy besparelse, som er blitt svært godt mottatt av både installatører og forbrukere. NIBE luft-vann varmepumper er driftssikre, fleksible og har høy ytelse.

Monoblock

NIBE har bestselgende luft-vann-varmepumper i F2040 og F2120. Det er inverterstyrte varmepumper som kan redusere energiforbruket til oppvarming med opptil 75 % sammenliknet med elektrisk oppvarming. Dette er valget for alle huseiere som ikke vil eller kan bore en energibrønn på eiendommen. Disse varmepumpene er driftsklare enheter for tappevann, oppvarming eller kjøling, og krever ingen kjøleteknisk montasje. Det er varmekabel, dryppanne og varmeveksler i utedel.

NIBE har luft-vann varmepumper i størrelsene 6, 8, 12, og 16 kW. Kombinert med NIBEs fleksible innemoduler utgjør det et komplett varme- og varmtvannssystem med mulighet for trådløs styring for smarte hjem.

Splitt

NIBE SPLIT HBS 05 er en driftsklar ”Plug and Play”-enhet for tappevann, oppvarming eller kjøling. Den kombinerer en utedel av høy kvalitet med en innedel med NIBEs banebrytende teknikk til ett system for oppvarming, kjøling og varmtvann. Systemet bruker kuldemedium og har en svært høy effektfaktor. NIBE SPLIT leveres i 8, 12 og 16 kW.

Se alle våre luft-vann varmepumper her!