Viftekonvektorer, aerotempere og radiatorer med mer

Her finner du alt om viftekonvektorer og aerotempere, luftporter, radiatorer, varmepaneler og kjøle- og varmetak.

Loading image...

Viftekonvektorer

Vårt utvalg av viftekonvektorer fra Clivet og Sabiana passer for de fleste behov i næringsbygg.

Clivets ulike veggmodeller kan plasseres høyt eller lavt på vegg så vel som horisontalt i tak, enten det er i kontorer, butikker, hoteller eller større næringslokaler. Vi leverer også takkassetter med utblåsning i fire retninger og kanalmodeller for høye krav til luftmengde og effekt.

Våre viftekonvektorer ned felt i gulv fra Sabiana er gunstig for å sikre stadig høyere krav til godt termisk innklima i kontorer og næringslokaler.

Les mer om viftekonvektorer her!

Loading image...

Aerotempere og luftporter

Volcano aerotempere og Wing luftporter fra VTS kombinerer høy effektivitet med moderne design. Aerotempere egner seg godt til å varme opp større haller, verksteder og industrilokaler. Luftporter kalles også luftgardiner, og reduserer varmetap fra dører og porter i bygninger.

Volcano aerotempere har effektive vifter og energibesparende EC-motor. Det smarte designet er belønnet med Red Dot Design Award i 2017.

Wing luftporter fra VTS har strømlinjeformet design, lydløs og høy ytelse, blant annet gjennom stor varmeveksler-flate og EC-motor.

Les mer om aerotempere og luftporter her!

Loading image...

Radiatorer

ABK-Qviller leverer radiatorer for vannbåren varme som har høy effektivitet og enestående kvalitet.

Radiatorer er en velkjent form for varmefordeling i vannbårne anlegg, og finnes i mange ulike utforminger og kvaliteter for ulike behov. Vi tilbyr høykvalitets-radiatorer fra tyske Kermi og konvektorer fra sveitsiske Arbonia.

Les mer om radiatorer her!

 

Loading image...

Varmepaneler

Sabiana varmepaneler er en energieffektiv løsning for oppvarming av store lokaler som til eksempel lagerrom, industri- og sportshaller.

Varmepanelene monteres i tak, og varmen avgis hovedsakelig som stråling. Dette er en energieffektiv løsning som gir godt termisk inneklima. Brukere erfarer ofte at strålevarme gir varme der det skal være varme, noe man ikke alltid erfarer med annen type oppvarming. Når overflatene rundt oss er varmet opp, taper vi mindre varme til omgivelsene.

Takvarme med Sabiana varmepaneler gir godt termisk inneklima, fungerer i de fleste typer lokaler og kan tilpasses ulike energikilder og temperaturnivåer.

Les mer om varmepaneler her!

Loading image...

Kjøle- og varmetak

Kjøle- og varmetak er et hygienisk kjøle- og varmesystem som passer i alle typer næringsbygg.

Kjøle- og varmetak passer alle typer næringsbygg, og kan integreres i alle typer himlinger. Produktet kjøler og varmer direkte uten bruk av vifte. Man unngår derfor oppvirvling av støv og viftestøy og er derfor godt egnet når hygiene er en viktig faktor som for eksempel i barnehager og på sykehus. Desinfeksjon av overflatene kan enkelt utføres ved å spraye desinfeksjonsmiddel på panelene.

Kjøle- og varmetak leveres på forespørsel.