Aerotempere og luftporter

Volcano aerotempere og Wing luftporter fra VTS kombinerer høy effektivitet med moderne design.

VTS-Volcano-aerotemper-i-lager.jpg

Aerotempere er mer robuste enn viftekonvektorer (fancoils), de har ikke filtrering og kapasiteten er større. Derfor egner aerotempere seg godt til å varme opp større haller, verksteder og industrilokaler.

Prisbelønnet aerotemper

ABK-Qviller leverer Volcano aerotempere, som kombinerer innovative løsninger med enkel og moderne design. Volcano leveres for vertikal eller horisontal montasje, og kan også henge fritt ned fra tak. Volcano har effektive vifter og EC-motor som sparer energi. Det gjennomtenkte designet ble belønnet med Red Dot Design Award i 2017.

Luftporter med lite lyd og høy ytelse

Luftporter kalles også luftgardiner, og reduserer varmetap fra dører og porter i bygninger. Det skjer ved å bruke en luftstrøm til å lage en barriere av luft i åpningene, slik at varm luft holdes inne og kald luft ute. Resultatet blir et behagelig inneklima med mindre trekk, og betydelig energisparing.

VTS-WING-luftport-over-dør.jpg

ABK-Qviller tilbyr Wing luftporter fra VTS, med strømlinjeformet design inspirert av seilfly. Dette kombineres med lav lyd og høy ytelse, blant annet gjennom stor varmeveksler-flate og EC-motor. Portene kommer i tre størrelser (1, 1,5 og 2 m) som kan monteres vertikalt eller horisontalt med varmtvannsbatteri eller uten varme.