Viftekonvektorer

Vårt utvalg viftekonvektorer fra Clivet og Sabiana spenner fra slanke, diskrete veggmodeller til robuste kanalmodeller, og passer for de fleste behov i næringsbygg.

innfelt-viftekonvektor-fra-Sabiana.jpg

ABK-Qviller tilbyr flere modeller av viftekonvektorer fra Clivet som kan brukes til oppvarming og kjøling, og med fleksibel montering. De ulike modellene dekker behov i de fleste typer næringsbygg.

Viftekonvektorer fra Clivet for vegg, tak og kanal

  • Ulike veggmodeller kan plasseres høyt eller lavt på vegg så vel som horisontalt i tak, enten det er i kontorer, butikker, hoteller eller større næringslokaler.
  • Takkassetter kan felles inn i himling og har utblåsning i fire retninger. De kan også leveres med kapsling for synlig montasje.
  • Kanalmodeller kan monteres vertikalt på vegg eller horisontalt i tak. De egner seg godt for høye krav til luftmengde og effekt, som i datarom, lagerhaller og idrettshaller.

Gulvløsning fra Sabiana

Viftekonvektorer nedfelt i gulv fra Sabiana er en diskret løsning som hindrer kaldras fra store vindusflater. Dette er gunstig for å sikre stadig høyere krav til godt termisk inneklima i kontorer og andre næringslokaler.

nedfelt-viftekonvektor-fra-Sabiana.jpg

Sabiana er en av Europas største produsenter av viftekonvektorer, og har vunnet flere designpriser for sine produkter. ABK-Qviller AS har representert Sabiana Viftekonvektorer i Norge siden 1996.