Loading image...

X-flair radiator med vifte

Kermis teknologi slutter ikke å imponere. Ved hjelp av innebygde vifter oppnår X-flair opptil 40% høyere effekt enn en vanlig radiator, og bruker samtidig mindre energi. Viftene skrur seg automatisk av og på ved behov.

Radiatoren med vifter

X-flair fungerer på samme måte som øvrige radiatorer fra Kermi. Forskjellen ligger i viftene. Når radiatoren har nådd en gitt temperatur, begynner de integrerte viftene å jobbe. Radiatoren varmer opp luften som viftene sprer jevnt ut i rommet. Så fort ønsket temperatur er oppnådd, skrur viftene seg av. Hvis temperaturen synker, går de automatisk på igjen. Minimal og maksimal turvannstemperatur er 35 °C og 55 °C.

Mye varme på kort tid

X-flair bruker mindre energi, og oppnår samtidig høyere varmeeffekt enn en vanlig radiator. Den er derfor populær i rom som brukes ofte, som for
eksempel i stue og kjøkken. X-flair finnes i tre ulike designprofiler med fritt
fargevalg. Det betyr at ditt stilige kjøkken ikke trenger å bli mindre stilig av dette teknologiske vidunderet som bringer mye varme med seg.

Design & tilpass X-flair

FRONTPANEL
Profil, Plan eller Line

STØRRELSE
X-Flair Profil:

  • Høyde fra 600 - 900 mm
  • Lengde fra 600 - 2000 mm

X-Flair Plan og Line:

  • Høyde fra 605 - 905 mm
  • Lengde fra 605 - 2005 mm

FARGEMULIGHETER

  • Standard: hvit
  • Valgfri: fra fargepaletten

TYPE

  • Type 22
    Se eksempel i brosjyre

PLASSERING AV TILKOBLINGER

Under på midten, eller under på
samme side som termostatventilen

Kontakt oss for informasjon og bestilling

Vi har landsdekkene regionskontorer. Som din partner for energismarte løsninger har vi en rekke løsninger til kombinasjon med radiatorer, som for eksempel varmepumper og vannbåren gulvvarme.

Vi har hele spekteret for radiatorløsninger. Kontakt oss i dag.