Varmepumper for bolig

NIBE, Toshiba og Samsung er ledende produsenter av varmepumper med et produktspekter som tilsammen gjør at vi kan tilby varmepumper for et hvert behov i norske boliger med jord, berg, luft eller vann som energikilde.

Det er installert mer enn 900 000 varmepumper i norske bygninger, og rundt halvparten av alle eneboliger har i dag varmepumpe i hus. Forklaringen er enkel: de fleste i dag vet at varmepumper gir lønnsom, miljøvennlig oppvarming og kjøling, og høy komfort.

Varmepumper utnytter gratis, fornybar energi som finnes i omgivelsene rundt oss. NVE beregnet i 2018 at varmepumper bidro med nærmere 10 TWh energieffektivisering i varmeproduksjonen. I tillegg pekes det på installasjon av varmepumper som det viktigste tiltaket for effektivisering av oppvarming og kjøling i framtiden.

ABK-Qviller har siden 1990-tallet bidratt til dette energismarte skiftet i samfunnet. Vi tilbyr både luft-luft-, luft-vann-, væske-vann- og avtrekksvarmepumper for bolig. Produktene blir distribuert av vårt landsdekkende forhandlernettverk.

Kontakt oss 

Vi hjelper deg med prosjektering og tilbud. Ta kontakt med våre salgsansvarlige for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.