Luft-luft varmepumper til bolig

Luft-luft varmepumper fra Toshiba anerkjennes som ledende merkevarer som assosieres med kvalitet, innovasjon, strømsparing og komfort. Varmepumper gir høy komfort året rundt, siden varmepumpene også brukes som aircondition.

luft-luft-varmepumpe.jpg

Mange forbrukere har i dag varmepumpe i sitt hjem, som følge av gode råd fra installatør eller etter å ha lest mer på nettsiden vår toshibavarmepumper.no.

Toshiba varmepumper

Toshiba har utviklet mye av teknologien som vi i dag finner igjen i varmepumper verden over. Med mer enn 60 års erfaring som varmepumpeprodusent har det japanske selskapet integrert innovasjon av varmepumper i sin profil. Toshiba oppfant blant annet inverterteknologien som revolusjonerte energieffektiviteten, og var også først ut med såkalte split-anlegg med en ute- og innedel.

ABK-Qviller bistår et landsdekkende forhandlernettverk

Mange forhandlere av luft-luft varmepumpe velger å tilby disse kjente varemerkene ettersom de vet at de har Norges største importør og kompetansesenter i ABK-Qviller å lene seg på for utvidet support, enkel tilgang til reservedeler og høy tverrfaglig kompetanse. Alt i alt kommer det forbruker til gode at faghandlere har trygge rammer å forholde seg til når man skal investere i oppvarming som skal vare i årevis og yte godt uten bekymringer. Som en viktig aktør på det norske markedet har vi også vært i front for å få utviklet nordiske modeller laget spesielt for det norske markedet og klimaet.

ABK-Qviller representerer Toshiba varmepumper og er ansvarlig for markedsføring og salg av produktene. Gjennom tette bånd med autoriserte forhandlere, sørger vi for å ha et landsdekkende nettverk for salg og service på luft-luft varmepumper.

Se alle våre luft-luft varmepumper her!