Kermi Therm x2-radiatorer

Prisbelønte radiatorer med patentert teknologi, høy effektivitet og suveren fleksibilitet.

kermi-radiator-therm-x2.jpg

Kermi Therm X2 radiatorer er tysk ingeniørkunst på sitt beste, fra radiatorenes gjennomtenkte indre til den smarte emballasjen som gir god beskyttelse helt til du er ferdig.

Therm x2-teknologi gir raskere oppvarming og høy komfort

Panelene på Kermi Therm X2-radiatorer er koblet i serie slik at vannstrømmen tvinges gjennom det fremre panelet først. Etter å ha passert hele radiatorens fremre panel, ledes vannet videre til de bakenforliggende panel via bypass i nedre hjørne på motsatt side av turvannets innløp. Resultatet blir høyere temperatur i front, raskere oppvarming og opp til dobbelt så høy strålingsandel. God termisk komfort, med andre ord!

Det bakre panelet fungerer delvis som strålingsskjerm slik at varmetapet mot yttervegg blir mindre. På den måten sparer radiatorene energi.

Last ned skjema for effektberegning

Fleksible for deg som skal installere

Kermi Therm X2-radiatorene er designet for mange tilkoblingsmuligheter, og du velger selv om du vil bruke integrert ventil eller koble på eksternt ventilsett.

Dermed holder det med én radiatortype på lager – og mulighetene til å redde seg inn er svært gode om du blir utsatt for dårlige røroppstikk.

kermi-therm-x2-fleksibel.jpg

Interiørvennlig på alvor

Radiatorene finnes i standardprofil, plan profil og line-finish, og i størrelser som gjør at du kan dekke de fleste behov. Og Kermi beviser for alvor at radiatorer ikke trenger å være hvite og kjedelige: Her kan du få alt fra varme, dristige farger fra eksotiske kulturer til glamorøs retrostil med skinnende metallfinish. Det blir så glamorøst du bare vil!

Sjekk Kermis fargekart her.

Smart emballasje

Kermi har også tenkt på deg som skal montere radiatorene. Emballasjen er utformet slik at den kan sitte på og beskytte den fine finishen – helt til prosjektet er ferdig.

Kontakt oss for informasjon og bestilling

Vi har landsdekkene regionskontorer. Som din partner for energismarte løsninger har vi en rekke løsninger til kombinasjon med radiatorer, som for eksempel varmepumper og vannbåren gulvvarme.

Vi har hele spekteret for radiatorløsninger. Kontakt oss i dag.