Viftekonvektorer

Viftekonvektorer fra Clivet og Sabiana er effektive, elegante og fleksible løsninger tilpasset ulike behov i boliger.

Sabiana-viftekonvektor.jpg

En viftekonvektor distribuerer vannbåren varme effektivt i rommet. Vi leverer viftekonvektorer fra Clivet og Sabiana for montering lavt eller høyt på vegg, horisontalt i tak, nedfelt i gulv og innebygget i vegg eller himling. Det gir høy fleksibilitet og muligheten til å kunne bygge diskrete varmeløsninger. Viftekonvektorene er stillegående, men enkelte modeller kan leveres i spesielt stillegående versjoner for miljøer som krever det.

Med en viftekonvektor kan du tilby

  • distribuering av vannbåren varme effektivt i rommet
  • rask regulering romtemteraturen
  • jevn og komfortabel temperatur i hele rommet
  • energieffektiv oppvarming

Nedfelte viftekonvektorer for estetikerne

Viftekonveksjonen er den riktige løsningen for bygg som krever rask regulering, samtidig som det estetiske er viktig. En nedfelt viftekonvektor blir som en del av arktitekturen, hvor ristene langs vegg eller vindu er den eneste synlige delen av installasjonen. Ristene kan tilpasses i lakkfarge/materiale for å møte kundens behov. I et bygg med glassfasade kan en varmekilde montert på gulv skille seg veldig ut og muligens bryte med arkitektens/byggherrens tanker om rene linjer. Vi har også konvektorer for innfelling i vegg.

nedfelt-viftekonvektor-fra-Sabiana.jpg

Konvektorer baserer seg på varme opp luften i rommet. Viften sirkulerer også luften, noe som gjør at varmen blir tilnærmet lik i hele rommet. Dette gir komfort og god driftsøkonomi.

Rehabiliteringsprosjekter

Gulvstående modeller er et godt alternativ for eksisterende bygg som trenger rask regulering med vannbåren varme. En gulvstående konvektor er enklere og tidsbesparende å installere samtidig som de er lettere tilgjengelig for service.