Væske-vann varmepumpe til bolig

NIBE er blant Europas største produsenter av varmepumper og er kjent for høy kvalitet, innovative produkter og fokus på miljø. NIBE har et bredt spekter av væske-vann varmepumper.

NIBE-væske-vann-varmepumpe.jpg

NIBE leverer væske-vann varmepumper med topp ytelse som kan gi opptil 80 % reduserte oppvarmingskostnader. Varmepumpene har brukervennlige fargedisplay som er en fordel for både installatør og bruker. 

Væske-vann varmepumper fra NIBE har uttagbar kompressor, som er en stor fordel ved transport, installasjon og service. I tillegg kan man laste ned driftsdata gjennom USB-utgang. 

Testvinnende varmepumper

NIBEs inverterstyrte bergvarmepumpe F1255 fikk toppresultat i Den Svenske Energimyndighetens test, og ble stående som soleklar testvinner i segmentet for bergvarmepumper.

For det smarte hjemmet

NIBE har varmepumper som er klargjort for trådløs og automatisert kontroll av inneklimaet. Når verden blir stadig mer trådløs stiller det smarte hjemmet også nye krav til varmepumpen. Derfor har NIBE kommet med en serie smarte varmepumper som tenker selv i NIBE S-serien. Med smart teknologi tilpasser S-serien driften etter brukerens hverdagslige vaner. Og ved å ta i bruk tilgjengelig data fra værmeldinger kan produktene tilpasse seg på forhånd for å sikre optimal drift. Smartteknologien gjør også varmepumpen kompatibel med stemmestyring og selvfølgelig styring, overvåking og justering fra mobil eller nettbrett.

All den nye teknologien utnyttes til det fulle i appen myUplink, særlig i proffversjonen utviklet for installatøren, myUplink Pro. Den gjør det enkelt å kjøre i gang, overvåke, diagnostisere og oppgradere varmepumpen fra mobilen.

Se alle våre væske-vann varmepumper her!