Akkumulatortanker for bolig

Akkumulatortanker fra NIBE egner seg i boliger av alle størrelser, og kan kobles til ulike varmekilder som varmepumpe, vedkjel og solfanger.

NIBE akkumulatortank for bolig

En av fordelene med en akkumulatortank i et varmepumpeanlegg er bedre driftsbetingelser for varmepumpen. Den får et større volum å jobbe mot, og det betyr færre start/stopp for varmepumpen. Dette forlenger varmepumpens levetid.

Akkumulatortank er også gunstig for å få effektiv drift der strømprisen varierer i løpet av døgnet. For solfangeranlegg er akkumulatortanker i praksis en forutsetning for å ha tilgang på varmtvann når det er behov for det.

NIBE akkumulatortanker

Gjennom NIBE kan ABK-Qviller tilby et bredt utvalg av akkumulatortanker for ulike bruksområder i boliger; for eksempel koblet til varmepumper, solfanger eller vedkjeler. NIBE-tankene finnes i fem størrelser fra 40 til 500 liter.

7 grunner for å velge en akkumulatortank fra NIBE:

  • Lavt varmetap: Effektiv isolering gir en god varmeøkonomi
  • Lang levetid: Bygd på 50 års erfaring med å utvikle akkumulatortanker og optimalisere komponenter
  • Markedets beste priser: Takket være moderne og effektiv produksjon
  • Høyeste kvalitet: NIBEs kvalitets- og HMS-system er sertifisert etter ISO-standarden 9001 og ISO 14001
  • Trygghet: NIBE Energy Systems er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. Selskapet har også har en markedsledende posisjon i Nord-Europa innen varmvannsberedere
  • Brukervennlighet: Akkumulatortanker med minimalt vedlikehold. Enkel og oversiktlig betjening
  • Miljø i sentrum: Produksjonen av NIBEs akkumulatortanker er miljøsertifisert etter ISO-standarden 14001

Se NIBEs produktsortiment for akkumulatortanker.

Finsk kvalitet fra Kaukora

ABK-Qviller leverer i tillegg egenproduserte akkumulatortanker til ulike behov fra Kaukora, et finsk selskap som er en del av NIBE-konsernet. Tankene leveres i flere størrelser og utforminger. De passer inn i de fleste anlegg, og er spesielt tilpasset NIBEs varmepumper og løsninger. Størrelser varierer fra 50 til 1500 liter. 

Utforsk våre akkumulatortanker: