Veibeskrivelse

Ankomst med bil

ABK-Qviller hovedkontor. Område A. Bygg 13

Kommer du fra rundkjøring i Brobekkveien, ta første avkjøring til venstre etter å ha svingt ned Alf Bjerckes vei. Dette er rett etter «Moderne Kjøling». Kjør gjennom åpen bom og rett frem i første kryss. Ta deretter første til høyre og kjør rundt og opp bak Huyndai-bygget. Parkering på merkede plasser. Hvis det ikke finnes ledige plasser her, er det beste å kjøre videre og opp på taket av lageret til ABK-Qviller hvor det alltid er ledige plasser. ABK-Qviller hovedkontor holder til i bygg 13 i 2. etasje.  

Husk og registrer din bil i inngangspartiet.


ABK-Qviller logistikk, lager, proffbutikk, kurssenter, verksteder og avdeling varmeopptak. Område B 

Kommer du fra rundkjøring i Brobekkveien, ta andre avkjøring til venstre etter å ha svingt ned Alf Bjerckes vei. Kjør gjennom åpen bom og rett frem. Storcash på venstre hånd. Parkering på merkede plasser. Ikke parker på plasser reservert for Storcash sine kunder eller andre plasser merket reservert. Hvis det ikke finnes ledige plasser her, er det beste å kjøre rundt og opp på taket av lageret til ABK-Qviller hvor det alltid er ledige plasser. Det er trapper og heis til riktig plan.

 

Registrering av parkering

For besøk inntil 3 timer må alle registrere bilens registreringsnummer på skjermløsninger som finnes i inngangsparti ved proffbutikk, kurssenter eller hovedkontor (Ikke benytt registrering reservert for kunder av Storcash). Registering er bare nødvendig innenfor klokken 08:00 ‐ 16:00 på hverdager. Parkerende over 3 timer og opptil 3 døgn må legge et parkeringsbevis i frontruten. Parkeringsbeviset mottas i vår resepsjon eller i proffbutikken. Brudd på parkeringsbestemeler kan utløse en kontrollavgift på kr 760,‐. Parkering på anviste plasser er gratis.

 

Bommer

Bommer inn på området er åpne mellom klokken 07:00 og 18:00 på hverdager. Ta kontakt med ABK-Qviller personal for innkjøring utenom disse tider. Bommen åpens automatisk ved utkjøring hele døgnet.

 

Ankomst med kollektiv traffikk

Tog

Tog 400 Lillestrøm/Asker. Gå av på Alna stasjon. Gangvei fra Alna stasjon ca. 6 min.

 

Flybussekspressen 

Flybuss F3 mot Bekkestua. Gå av på Risløkkalleen. Gangvei fra Risløkkalleen ca. 10 min.

 

T-bane 

Bane nr. 5. Gå av på Risløkka st. Gangvei fra Risløkka ca. 9 min.