Varmtvannsberedere

ABK-Qviller leverer varmtvannsberedere fra Høiax og Kaukora som er velegnet for næringsbygg. Størrelser på 300, 400, 500 eller 1000 liter, eller etter spesifikasjon.

Høiax-varmtvannsbereder-skummasking-på-fabrikk.jpg

Høiax er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere, og har et bredt sortiment av varmtvannsberedere med beste stålkvalitet. ABK-Qviller leverer elektriske varmtvannsberedere fra Høiax i størrelser på 300, 400, 500 og 1000 liter til ulike formål i næringsbygg.

Effektive og miljøvennlige

Høiax skumisolerer berederne med en meget effektiv teknikk som gir veldig lavt varmetap og effektiv drift. I tillegg er alle ventiler er skjult og isolert for å hindre varmetap. Produktene inneholder ingen miljøskadelige stoffer, og leveres med opp til 12 års garanti for trykktankene. Høiax eies av NIBE.

Kaukora

ABK-Qviller leverer også varmtvannsberedere til ulike behov i næringsbygg fra den finske produsenten Kaukora. Kaukora er et selskap i NIBE-konsernet som produserer kvalitetstanker i rustfritt stål.

Berederne har alle godkjenninger i henhold til EU-regelverk. Tankene leveres i flere størrelser og kan sammenkobles til større anlegg. Særlig er løsningene for varmtvannsakkumulering meget fleksible, og de finnes i størrelser opp til 10 000 liter. Tankene produseres etter spesifikasjon.