luft-luft-varmepumper til næringsbygg

Driftssikre, effektive og fleksible varmepumper fra Toshiba og Samsung kan dekke små og store varme- og kjølebehov i ulike typer næringsbygg.

Samsung-360-kassett.jpg

Både Toshiba og Samsung tilbyr et bredt spekter av produkter fra single-splittsystemer til VRF-er med opptil 64 innedeler.

Toshiba

Toshibas luft-luft-varmepumper for næring gir driftssikre og robuste løsninger tilpasset helårs kjøle- og varmebehov. De kan kombineres med mange ulike typer innedeler, blant annet:

  • Veggmodeller hvor flere innedeler knyttes til én utedel. De passer for større næringslokaler, forretninger og åpne landskap.
  • Fireveiskassetter som egner seg i lokaler med himling og sikrer diskrete installasjoner.

Systemene kan enkelt bygges ut hvis varme- og kjølebehovet øker. Toshiba har også større VRF-systemer som egner seg for små og store næringsbygg med ulike temperatursoner.

Vi tilbyr også induviduell regulering av temperaturen i hvert rom, eller sone, med Toshiba Airzone.

Samsung

Samsung har en rekke elegante, innovative og effektive løsninger som egner seg for ulike typer næringsbygg, blant annet:

  • 360 ° tak-kassett med rundtblåsende panel er ideell for å forsyne kjøling og varme til kontorer, butikker, bensinstasjoner og restauranter. 360 tak-kassett leveres som single-splitt i størrelser fra 7 til 14 kW nominell effekt.
  • Den patenterte Windfree™-serien har en unik løsning for å levere trekkfri kjøling. Windfree™ finnes for veggmodeller, fireveiskassetter og enveiskassetter, og kan brukes på single-splitt og multisplitt-systemer.