Luftavfuktere for næringsbygg

En effektiv luftavfukter gir deg kontroll på innendørs luftfuktighet, slik at du kan unngå problemer som mugg- og soppvekst, råteskader og korrosjon.

luftavfukting-i-ventilasjon.jpg

For høy luftfuktighet innendørs kan gi en rekke problemer som skaper dårlig inneklima og ødelegger materielle verdier. Mugg- og soppvekst, råteskader og korrosjon er vanlige eksempler på konsekvenser av høy luftfuktighet.

ABK-Qviller har avfuktere som gir deg kontroll på luftfuktigheten, enten det er i et innendørs svømmeanlegg, en garasje, kjeller eller i større bygninger med ventilasjonsanlegg.

Vi har også luftbefuktere.

Dehutech

Solide svenskproduserte adsorpsjonsavfuktere i industriutførelse, med effektiv avfukting i temperaturområdet minus 30°C til pluss 40°C. DehuTechs avfuktere har adsorpsjonsrotorer som kan rengjøres, mekanisk stabile og ikke brennbare. Kapasiteten er høy (opptil 182 liter/time), energibruken lav og vedlikeholdet enkelt.

Echodry

Echodry avfukter baserer seg også på adsorpsjon av fuktighet. Echodry er en liten og praktisk avfukter som kan løse fuktproblemer på hytta, i garasjen, vaskerommet, krypkjeller eller lignende. Echodry fungerer ved temperaturer fra 1 til 40°C.

Condair DP

Avfuktingssystemer for innendørs svømmebasseng, velvære- og behandlingsområder. Condair DP er en standard kondensavfukter med kapasitet på 73 - 263 l/døgn. Den egner seg for temperaturer mellom 20 og 36 °C.