Praktisk informasjon

Overnatting for kursdeltagere

Thon Hotel Linne

ABK-Qviller har avtale med Thon Hotel Linne i Statsråd Mathiesens vei 12, 0598 Oslo. Hotellet ligger ca. ti minutters gange fra ABK-Qvillers lokaler og har fri parkering. Det gis 24 % rabatt på standardrom til ABK-Qvillers forhandlere. 
Tlf: 23 17 00 00

For bestilling på nett klikk her.


Clarion Collection Hotel Savoy

ABK-Qviller har avtale med Clarion Collection Hotel Savoy i Universitetsgaten 11, 0164 Oslo. Hotellet ligger sentralt i Oslo sentrum. Det gis 5 % rabatt på alle typer rom for ABK-Qvillers forhandlere. 
Tlf: 23 35 42 00.

 

NB!

Kursdeltakerne må selv ta kontakt med hotellene for reservasjon. For å få nevnte rabatter må det oppgis at dere er kursdeltagere hos ABK-Qviller AS.

 

Veibeskrivelse

Besøksadresse:

Avdeling varmeopptak, kursfasiliteter og logistikk
Brobekkveien 80 B
0582 OSLO


Ankomst med bil

Kurssenter, område B 
Kommer du fra rundkjøring i Brobekkveien, ta andre avkjøring til venstre etter å ha svingt ned Alf Bjerckes vei. Kjør gjennom åpen bom og rett frem. Storcash på venstre hånd. Parkering på merkede plasser. Ikke parker på plasser reservert for Storcash sine kunder eller andre plasser merket reservert. Hvis det ikke finnes ledige plasser her, er det beste å kjøre rundt og opp på taket av lageret til ABK-Qviller hvor det alltid er ledige plasser. Det er trapper og heis til riktig plan.

Registrering av parkering
Ved ankomst med bil må man henvende seg til Tore eller Ronnie som sitter i lokalet merket med butikk i Brobekkveien 80, inngang B for registrering. Dette er viktig for å unngå å bli ilagt parkeringsbot.

Bommer
Bommer inn på området er åpne mellom klokken 07:00 og 18:00 på hverdager. Ta kontakt med ABK-Qviller personal for innkjøring utenom disse tider. Bommen åpens automatisk ved utkjøring hele døgnet.

 

Ankomst med kollektiv traffikk

Tog: Tog 400 Lillestrøm/Asker. Gå av på Alna stasjon. Gangvei fra Alna stasjon ca. 6 min.
Flybussekspressen: Flybuss F3 mot Bekkestua. Gå av på Risløkkalleen. Gangvei fra Risløkkalleen ca. 10 min.
T-bane: Bane nr. 5. Gå av på Risløkka stasjon. Gangvei fra Risløkka ca. 9 min.