Rørforingslist for skjuling av rør og kabler

Et monteringsvennlig, kostnads- og tidsbesparende, og delikat system for skjult montasje av rør som settes pris på av både montører og sluttbrukere.

Rørforingslist.jpg

  • Skjuler rørføringer langs vegg (og elektriske kabler ved behov)
  • Rask og enkel montasje av radiatorer i nye og eksisterende bygg
  • Kostnads- og tidsbesparende installasjon
  • Rørene kan legges løst på gulvet, langs veggen, før de festes med rørføringslistens kombinerte klammer og brakett

Rørføringslistene leveres i mange forskjellige farger og utførelser: hvit, imiterte tresorter og dels i polymer- og komposittmateriale.

Rørforingslist-i-tre.jpg

Enkel, stille og kjapp montering

Dette er et delikat og monteringsvennlig system for skjult montasje av rør ved installasjon av radiatorer, først og fremst i eksisterende bygg. Er alternativet å slisse inn rørene i veggen, vil rørføringslisten være mindre risikabel samt kostnads- og tidsbesparende. I tillegg vil det bli minimalt med byggeforstyrrelser i form av støv og støy, som kan være en viktig faktor når det er snakk om ny rørføring i et bygg som allerede er i bruk.

Smarte overganger

Overgangen fra rørføringslist til radiator har blitt løst med en kompakt og diskré radiatoranslutning. Med flat bakside og slank fasong, blir koblingen til radiatorene liggende tett inntil veggen og man unngår å slisse den inn i veggen.

 

Rørforingslist-plass-og-prinsipp.jpg

I overgangen mellom etasjer eller ved rørføringer langs himlingen, brukes en U- eller L-kanal. Disse kommer i forskjellige mål og kan også brukes langs gulvet hvis det er behov for plass til større eller flere rør.

Foringslist er servicevennlig

Installasjon av foringslist forenkler også service eller utskiftning av gamle rør. Listene demonteres slik at servicepersonell får god tilgang til rørene.