Vi har åpnet regionskontor Oslo / Viken

Vil gi enda tettere oppfølging og samarbeid på Østlandet

regionskontor-oslo-viken.jpg

Det nyåpnede regionskontoret er ansvarlig for Oslo, samt Akershus, Buskerud og Østfold (Viken fra 2020).

Vil komme tettere på

Våre regionskontorer har vært en suksessformel som vi nå utvider til også å gjelde Oslo / Viken. Avdelingen består av et dedikert team som jobber for å øke våre partneres konkurransekraft.

– Med region Oslo / Viken vil vi kunne gi tettere og personlig oppfølging i alle ledd fra salg og prosjektering til support, sier regionsansvarlig Gøran Andersen. I tillegg er det positivt for våre kunder å kunne forholde seg til faste kontaktpunkter et regionskontor gir - spesielt i et marked i sterk vekst, legger han til.

Til sammen består avdelingen i Oslo av fire prosjektingeniører og en salgsingeniør i tillegg til regionsansvarlig.

Ta en tur innom!

– Vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester og produkter. Det er svært viktig for oss at vi er tilgjengelige for våre kunder slik at de får god oppfølging og økt konkurransekraft, forteller salgsdirektør Andreas Kvamme.

Med på teamet er det prosjektingeniører som vil kunne være med på møter, se på anlegg og være tilgjengelige for samarbeid.

– Jeg håper alle våre kunder på Østlandet kommer og hilser på oss i de nyoppussede lokalene på Brobekk i Oslo. Kaffemaskinen er også fersk så det er godt tilrettelagt for hyggelige og fagsterke møter, poengterer han fornøyd.