ABK styrker sin prosjektavdeling

ABK styrker sin prosjektavdeling

Arne Hogstad Johnsen og Stig Rune Møllenhus blir en del av ABKs prosjektavdeling. Ansettelsene ble foretatt for å imøtekomme det økende behovet for veiledning og prosjektering.

Arne Hogstad Johnsen

Arne Hogstad Johnsen begynte som prosjektingeniør hos ABK tidligere i høst. Han er nyutdannet og sivilingeniør (M.Sc.) fra NTNU med spesialisering innen industriell prosessteknikk. Arne skrev sin masteroppgave om energioptimalisering av energisystemer i supermarkeder. Arne vil ha hovedansvar for ventilasjonsvarmepumper med dokumentasjon opp mot gjeldende forskrifter. 


Stig Rune Møllenhus

Stig Rune Møllenhus er nyansatt prosjektingeniør og vil jobbe fra ABKs avdeling i Midt-Norge med base i Trondheim. Stig Rune har bakgrunn som automatiker, og har senere studert på Trondheim Økonomiske Høgskole og HiST. Møllenhus har tidligere hatt egen virksomhet som forhandler av Toshiba varmepumper. Stig Rune kommer fra FJ Klima der han var ansatt som teknisk sjef.

Arne og Stig Rune blir en del av ABKs prosjektavdeling. Ansettelsene ble foretatt for å imøtekomme det økende behovet for veiledning og prosjektering, og prosjektavdelingen til ABK er i dag en av landets største innen bransjen.

ABK har over mange år bygget opp bred erfaring innenfor behovsberegning for sine kunder og kan tilby de mest effektive og energibesparende løsningene for ethvert kjøle- og oppvarmingsbehov.

Arne Hogstad Johnsen
Prosjektingeniør